wo
11.12
20:00
do
12.12
20:00

Please Panic (dramaproject olv Marc Vanruxt)


Drama Studio 4 Jozef Kluyskensstraat 2 GENT

Derde bachelors drama werken gedurende 4 weken onder leiding van Marc Vanrunxt naar een voorstel toe dat gedeeld wordt met het publiek. Dit project kadert in het KVS project De Grieken, een samenwerking tussen de 4 drama opleidingen in Vlaanderen (Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent). Aanleiding is de nieuwe uitgave met alle vertalingen van de Griekse tragedies die Johan Boonen heeft gemaakt. Iedere drama opleiding gaat aan de slag met één of meerdere van deze tragedies en brengt een eigen(zinnig) voorstel(ling). In februari worden de 4 verschillende voorstell(ing)en samen gepresenteerd in de KVS in Brussel.

LISTEN TO YOUR HEART
RESPECT YOUR INTUITION
MAKE YOUR MANIFESTATION
THERE’S NO LIMITATION
HAVE COURAGE
HAVE RAGE
WE’RE ALL TOGETHER
HAVE COURAGE
HAVE RAGE
WE’RE RISING
(Rising (1995), Yoko Ono)Derde bachelors drama werken gedurende 4 weken onder leiding van Marc Vanrunxt naar een voorstel toe dat gedeeld wordt met het publiek. Dit project kadert in het KVS project De Grieken, een samenwerking tussen de 4 drama opleidingen in Vlaanderen (Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent). Aanleiding is de nieuwe uitgave met alle vertalingen van de Griekse tragedies die Johan Boonen heeft gemaakt. Iedere drama opleiding gaat aan de slag met één of meerdere van deze tragedies en brengt een eigen(zinnig) voorstel(ling). In februari worden de 4 verschillende voorstell(ing)en samen gepresenteerd in de KVS in Brussel.

LISTEN TO YOUR HEART
RESPECT YOUR INTUITION
MAKE YOUR MANIFESTATION
THERE’S NO LIMITATION
HAVE COURAGE
HAVE RAGE
WE’RE ALL TOGETHER
HAVE COURAGE
HAVE RAGE
WE’RE RISING
(Rising (1995), Yoko Ono)


KASK *DANS* DRAMA project van en met Stan Martens, Jef Hellemans, Musia Mwankumi, Mustaf Ahmeti, Carly Heathcote, Colette Goossens, Senne Vanderschelden, Bardia Mohammad, Marc Vanrunxt, Anna von Hausswolff, Krzysztof Penderecki, Kim Gordon, Karel Goeyvaerts.
KASK
DRAMA